My dog love it to swimming and play in the water
Fast Shipping

My dog love it to swimming and play in the water

Visit for more info here: http://buydogpainmedication.com

This is my dog Toscana. She is now 13 years old, but she still love to swim and play in the water with our walks. Her nickname is happy dog and she has her own playlist on my Youtube channel.

In this film over she goes very gently into the water because she suffers from arthritis in her knee where she gets injections for because they can not operate her knee,because of the wear and tear of the joint. But she is always cheerful and ask you to visit her videos once. Many thanks on behalf of myself and my dog Toscana.

I have written many poems about my loving dog and you can find them on my websites
https://tinedejong.blogspot.com and https://catherinetine.blogspot.com

Dit is mijn hond Toscana. Ze is nu 13 jaar oud, maar ze blijft het leuk vinden om te zwemmen en spelen in het water met onze wandelingen. Haar bijnaam is happy dog en ze heeft haar eigen playlist op mijn Youtube kanaal. In de film boven gaat ze heel voorzichtig het water in want ze heeft last van artrose in haar kniegewricht waar ze ook spuitjes voor krijgt want ze kunnen haar niet opereren wegens de slijtage van het gewricht. Maar zij is altijd vrolijk en vragen u ook om haar video’s eens te bezoeken. Veel dank namens mij en mijn hond Toscana.
Meer woorden over haar en meer vind jij op mijn websites. Ik genereer geen inkomsten met mijn films. Zij zijn slechts als een herinnering en ook voor jou als bezoeker van mijn kanaal.